Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Marjon Koetsier, Delfgauw. Stal Mireille In juni 2016 ben ik begonnen met lessen bij Mireille met mijn ruin Zento (Ronaldo x Skorpio), eigenlijk per toeval!

Een collega van Mireille gaf een longeerdemo in Ermelo, nu was longeren niet iets dat echt tot mijn favoriete bezigheden behoorde, maar dit paard in de demo was zo lekker aan het werk.

Dit was meer dan een rondje ‘slingeren’! Als ik dan toch longeerde, liever functioneel! De collega verwees mij door naar de workshops van Mireille. Ik had op de site rondgekeken en contact met Mireille gehad. Het bleek dat Mireille ook 1x per maand in het westen van Nederland les gaf. Voor mij interessant, ik liep nog tegen dingen aan met Zento en niemand had mij tot nu toe nog echt verder kunnen helpen; of er was niet het resultaat dat ik graag wilde of de manier waarop voelde niet goed.

Mireille had gelukkig nog een plekje in de route en de eerste les was een feit! 

Ja…de eerste les…. dat was even wennen! De manier waarop Mireille mij liet rijden was anders dan ik gewend was. De uitleg van Mireille van het hoe en waarom zo te rijden was duidelijk en logisch. Dat het in de praktijk niet direct perfect verliep was ook logisch. De positiviteit waarmee ze ons door de eerste les loodste wanneer dingen goed gingen was heel prettig! Met een vol hoofd en nieuwe handvatten moest ik 4 weken zien te overbruggen, tot de volgende les. Gelukkig is Zento een eerlijk en coöperatief paard dat graag zijn best doet, hij pakte de nieuwe materie best goed op. In de volgende les kregen we complimenten van Mireille en konden we weer verder aan de slag! Na een paar lessen merkte ik al duidelijke verschillen en verbeteringen. Voor elke les evalueren we de afgelopen weken, wanneer ik soms twijfel over iets, dingen niet lukken zoals ik zou willen of wat te brommen heb is Mireille gelukkig altijd positief; ‘we gaan even kijken en waarschijnlijk komen we er met z’n drieën wel weer uit!’ En tot nu toe heeft ze eigenlijk altijd gelijk en zit het in details of het net even anders benaderen om tot vooruitgang of het gewenste resultaat te komen!

Mijn vierjarige merrie Heidiefee (Numero Uno x Gentleman) heb ik in maart 2017 voor het eerst meegenomen naar de les van Mireille. Heidi is een jong, groen, ijverig en enthousiast paard en sinds oktober 2016 bij mij. Ik heb nog niet zo veel met haar gedaan onder het zadel. Af en toe een klein rondje in het bos samen met haar steun en toeverlaat Zento en ik heb haar een enkele keer in de bak gereden.
Vooraf had ik met Mireille overlegd omdat ik haar graag mee wilde nemen naar de les, maar we nog maar weinig rij-uren gemaakt hadden. Dit was geen probleem en we konden het rustig aan doen. Deze les was heel anders dan de lessen met Zento, Mireille stemt de les goed af op de behoefte, africhtingsgraad en mogelijkheden van het paard. Heidi pakte het werk ontzettend goed op en ook met Heidi tools gekregen om mee aan het werk te gaan!

Bedankt tot zover Mireille, ook ongetwijfeld namens de paarden ;)!

Liefs Marjon

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk