Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Levi heeft eind 2017 t/m maart 2018 in training gestaan bij Stal Mireille. We waren samen helemaal de weg kwijt en heb toen samen met Mireille besloten om hem samen weer vanaf nul op te starten (lees ons verhaal bij paarden in training 2017).

In het begin is mijn knappe man alleen door Mireille en Anja 5x per week getraind zodat zij eerst zelf alle ruimte hadden om hem terug op de rit te krijgen. Eigenlijk ging dat veel sneller dan dat ik had verwacht. Levi is goudeerlijk en wil altijd voor je werken, ondanks dat hij het soms heel lastig vindt.

Na 2 maanden ben ik zelf onder begeleiding gaan rijden. Ik leste voordat hij in training kwam al wel regelmatig bij Mireille dus ik weet hoe fijn dat is. Mireille weet op zo’n manier uit te leggen dat je snapt waarom je iets aan het doen bent. Ze is duidelijk en eerlijk in wat ze zegt, iets wat ik zeer waardeer. Je leert voelen en wanneer je welke oefening wanneer kunt toepassen zodat je steeds meer zelfstandig kunt rijden.

In april heb ik Levi weer terug gehaald naar De Paardenheerlijkheid Mariënwaerdt. In het begin was ik bang en onzeker; ging dit me lukken? kan ik wel rijden? welke oefening moet ik doen...?? PANIEK! Gelukkig bleek dat allemaal niet nodig en zijn we na een kleine hobbel in de weg nu weer heel fijn bezig.

Levi wordt ook gereden door Wendy Westra die in 2018 haar TAKT Academy Niveau 3 heeft afgerond bij Mireille en doorgaat voor niveau 4, TAKT Instructeur. Het is fijn dat zij mij en Levi thuis kan begeleiden en hem zelf al tandje hoger kan trainen, hier hebben we alle drie profijt van. Daarnaast trainen we regelmatig met zijn drieën bij Mireille zodat we blijven ontwikkelen, en nieuwe oefeningen kunnen leren.

Lieve Anja en Mireille bedankt voor het delen van al jullie kennis en hulp bij het terugvinden van mijn zelfvertrouwen!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk