Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Ruim 12 jaar geleden ontmoette ik Mireille voor het eerst in Woubrugge. Met mijn eerste eigen paard Jolan, een Engels Volbloed merrie, reed ik les bij Antoine de Bodt die toen één keer in de maand in Woubrugge les kwam gegeven. Mireille kwam daar ook lessen..

Mireille werd een leerling van Antoine de Bodt en zo kwam ik na een aantal jaar bij Mireille terecht. Ik verkocht mijn merrie en kocht er een 3-jarige schimmelruin, genaamd Aktion, voor terug. Deze manier van rijden had mijn ogen geopend en ik wilde zo ook Aktion opleiden. Mireille kwam in het begin nog op locatie les geven. Helaas kon dit na een tijdje niet meer en moest ik een andere trainer zoeken omdat ik toen niet in het bezit was van een trailer. Wel ben ik nog een weekje op training geweest bij Mireille toen ze een stal in Brabant had. Echter ben ik nooit meer van deze manier van rijden afgestapt. Klinkt misschien gek, maar ik kan ook niet meer anders rijden en wil dit ook zeker niet.

Na vijf jaar verkocht ik Aktion en was ik een aantal jaar paardloos. Sinds 2,5 jaar ben ik samen met mijn zusje in het bezit van een inmiddels 13-jarige merrie, genaamd Anilia, roepnaam Annie (Tolando X Sandro hit). Annie had een half jaar stil gestaan toen wij haar kochten, geen bespiering, zwakke achterhand en ze is flegmatiek van aard. Sinds een jaar rijden wij weer les bij Mireille, 1x in de maand twee lessen op een dag en soms zijn we er een heel weekend. Na pas een jaar les is Annie al zoveel sterker geworden. Daardoor is ze makkelijker voorwaarts te rijden en merken we dat ze nu sommige oefeningen goed aan kan waar ze een jaar geleden echt niet sterk genoeg voor was.

Het is fijn om weer bij Mireille terug te zijn. Het is mooi om te zien hoe Mireille haar kennis in de jaren heeft ontwikkeld en een heel team bij elkaar heeft om het beste resultaat te krijgen. Zo zijn wij ook door Mireille bij haar hoefsmid Klaas terecht gekomen die Annie helpt bij haar steile voetje. Mireille kan zich heel goed aanpassen aan de ruiter en aan het paard. Aan mijn vrouw en zusje geeft ze veel meer uitleg en theoretische achtergrond om de basis van het rijden te begrijpen en aan mij geeft ze uitleg op een heel ander niveau en geeft ze gevorderde oefeningen, terwijl we alle drie op hetzelfde paard rijden. Ze kan haar kennis heel goed overdragen en geeft duidelijk aan wanneer ruiter-paard combinatie de oefening goed uitvoeren zodat je dit zelf ook goed leert voelen.

Mireille bedankt voor de fijne lessen, je eerlijkheid en kennis die je wil overdragen. Nadat Annie bevallen is komen wij zeker weer bij je terug. :) Jammer genoeg duurt dit nog eventjes…

Liefs Lianne Martens-Ketelaar, Alphen aan den Rijn

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk