Stal Mireille

Zowel bij ons op stal in Lienden als op een paar plekken in West Nederland geef ik privélessen correct paardrijden. Tijdens deze privé paardrijlessen besteed ik veel aandacht aan de houding en zit van de ruiter en aan het in evenwicht en rechtgericht zijn van het paard.

Het voordeel van privéles paardrijden

De lessen worden uiteraard afgestemd op het niveau van de ruiter en het paard en de eventuele problemen die zich tijdens het rijden voordoen. Denk hierbij aan paarden die staken, bokken of steigeren of bijvoorbeeld erg nerveus zijn. Maar uiteraard ben je ook welkom als je geen probleem hebt met je paard! Ik heb verschillende paarden in het Z2 uitgebracht en kan je dan ook tot en met dat niveau begeleiden.

Privélessen correct paardrijden door Mireille van Stal Mireille in Lienden.

Lessen over de balans van het paard

Veel problemen kunnen verholpen worden door het paard in zijn evenwicht (verticaal en horizontaal) te herstellen. Wat dit precies inhoudt leg ik met veel plezier uit tijdens de gratis lezingen die regelmatig in Lienden worden gegeven. Zie voor data de agenda. Uiteraard zijn losse theorielessen ook mogelijk.  

Heb je geen eigen paard maar wil je toch graag meer leren over hoe je een paard correct rijdt? Onze U-Star is een ervaren, goed opgeleid en heel fijn te rijden paard. Op zijn rug heeft menig ruiter voor het eerst mogen ervaren hoe het voelt om op een recht en ontspannen paard te zitten.

Lessen longeren

Naast rijlessen geef ik ook longeerlessen, zowel aan de enkele als aan de dubbele lijn. Dit kan met je eigen paard maar ook met een paard van ons.

Meer weten over privélessen correct paardrijden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk

Deze website gebruikt cookies om de beste ervaring op de website te garanderen.