Stal Mireille

Mireille den Hoed

Vanaf het moment dat ik wist wat een paard was, ben ik helemaal bezeten van paarden.

Ik begon op mijn 8ste met paardrijden en vanaf dat moment waren de paarden en ik onafscheidelijk. Toen ik oud genoeg was om naar de manege te fietsen was ik er iedere dag na school te vinden. En vanaf de middelbare school was ik er ook vaak TIJDENS school te vinden, wat mijn ouders uiteraard niet echt konden waarderen.

Op mijn 17e kreeg ik mijn eerste pony, Charlie Chaplin.

Eigenlijk heb ik mijn hele leven heel veel gereden. Ik maakte al op jonge leeftijd paarden zadelmak. En als niemand meer op een bepaald paard wilde, dan stond ik al te trappelen.

In mijn jongere jaren heb ik een korte tijd in de paarden gewerkt. Bij een springruiter  en bij een fokker / trainingsstal. Maar toen hield ik het niet vol. Ik vond de wereld te hard, was het totaal niet eens met de manier van omgaan met de paarden.

In de jaren die volgden werkte ik als directie secretaresse bij commerciele bedrijven en deed ik de paarden "er bij". 

Toen ik in 2005 Antoine de Bodt ontmoette veranderde dat ons leven. Door wat ik van hem leerde kwamen er steeds meer paarden voor training bij ons en was het niet meer te combineren met mijn baan als directie secretaresse. In oktober 2006 verruilde ik mijn mantelpakje definitief om voor een rijbroek :-).

Anja Lauterbach

Anja is mijn rots in de branding. Zonder haar zou ik volkomen verloren zijn! 5 dagen per week werkt zij mee op stal, 2 dagen in de week werkt ze van 7 tot 7 in haar eigen praktijk als mondhygiëniste.

Anja is ook uit 1970 en geboren in Duisburg, Duitsland. Haar liefde voor paarden begon ongeveer als bij mij. Van jongs af aan is ze besmet met het virus en ze heeft dan ook een hele dosis ervaring.

In 2014 behaalde Anja haar diploma aan de opleiding Hoefspecialist van Klaas Feuth. De reden om deze opleiding te volgen was niet om fulltime paarden te gaan bekappen, maar om meer kennis te vergaren. 

En zo blijven we ons verbreden en verdiepen. Nooit zullen we stoppen met het vergaren van kennis omdat we het voor de paarden zo goed mogelijk willen doen, maar ook omdat we het graag met jou willen delen!

 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Langewei 1A, 4033 CE Lienden
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk

Deze website gebruikt cookies om de beste ervaring op de website te garanderen.