Stal Mireille
Slide background

Let Op!

Vanaf 1 September

is ons nieuwe adres:

(Omgeving Apeldoorn)

Plagweg 16

7399 RN

Empe

Anja Lauterbach

Anja is mijn rots in de branding! Net zo besmet met het paardenvirus als ik en we vullen elkaar perfect aan. Samen hebben we in 2006 de stap kunnen maken naar een eigen paardenbedrijf. Anja werkt 5 dagen per week op stal en heeft daarnaast 2 dagen per week een eigen praktijk als mondhygiëniste.

Anja is onmisbaar op stal. Naast het trainen van een aantal trainingspaarden klaart ze dagelijks heel wat 'mannenklussen'. 

Anja is geboren in Duisburg, Duitsland en heeft in haar jeugd op verschillende plaatsen in de wereld gewoond. Haar liefde voor paarden begon ongeveer als bij mij. Van jongs af aan rijdt ze paard en ze heeft dan ook een hele dosis ervaring, variërend van dressuur tot race-jockey. Samen hebben we 8 jaar lang bij Antoine de Bodt getraind en daarmee is de basis gelegd voor onze trainingsmethode.

In 2014 behaalde Anja haar diploma aan de opleiding Hoefspecialist van Klaas Feuth. De reden om deze opleiding te volgen was niet om fulltime paarden te gaan bekappen, maar om meer kennis te vergaren.

En zo blijven we ons verbreden en verdiepen. Nooit zullen we stoppen met het vergaren van kennis, omdat we het voor de paarden zo goed mogelijk willen doen.

Die kennis delen we graag met jou!

 

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling  CRKBO Instelling sbb beeldmerk