Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

De specialiteit van Jeannette is om met homeopathie de gezondheid van paarden te verbeteren en de oorzaak van klachten aan te pakken.

Heeft je paard vage of ernstige klachten? Heeft een andere behandeling niet het beoogde resultaat? Is de oorzaak van een klacht niet te vinden? Met de homeopathische methode Integra kan Jeannette snel en zeker de oorzaken vinden van allerlei klachten. Integra is een combinatie van effectieve theorieën uit de natuurgeneeswijze en de positieve resultaten spreken voor zich.

Fysiologische processen in het lichaam van het paard zijn meetbaar met Integra. Zo kan een proces al gemeten worden zonder dat er een duidelijke structuurverandering (b.v. artrose) heeft plaats gevonden. Veel klachten zijn terug te voeren naar een infectie die een paard, soms jaren eerder, heeft door gemaakt. Alle pathogenen (ziekteverwekkers) zoals bacteriën, virussen, schimmels, maar ook pesticiden, zware metalen en eiwitbelasting zijn meetbaar. Zo kan Jeannette de juiste behandeling tegen de oorzaak van de klacht(en) vaststellen.

Als de diagnose is gesteld geeft de Integra methode duidelijk aan welke homeopatische medicijnen gebruikt kunnen worden. Soms is de oorzaak van een klacht niet (alleen) te genezen met homeopatische medicijnen of hangt samen met andere oorzaken en is doorverwijzing / samenwerking met (een) andere specialist(en) noodzakelijk.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk