Stal Mireille
Slide background

"Zij die nooit van mening veranderen,

hebben zelden iets geleerd"

natascha bos tmbNatascha Bos is, zolang ze hier op aarde is, al gefascineerd door paarden. Na haar carrière in het bedrijfsleven is ze zich gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde. Ze raakte zo enthousiast dat ze haar oude branche achter zich heeft gelaten. Na haar studie kPNI kwamen er steeds meer paarden op haar pad die binnen het reguliere veld niet meer verder geholpen konden worden. Dat was het moment dat ze besloten heeft om haar kennis en ervaring in te zetten voor dieren, met name paarden.

Het is haar passie om paarden (en mensen samen) weer terug te brengen naar hun oorspronkelijke authentieke kracht. Zowel qua gezondheid als qua levensenergie. Waarbij innerlijke wijsheid en kracht de drijfveren zijn. Het zelf genezend vermogen aanspreken en een goede adaptogene capaciteit opbouwen zijn uitdagingen die haar persoonlijk raken.

Communiceren door middel van lichaamstaal is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Het is voor paarden hun enige en oorspronkelijke communicatiemiddel bij onderling contact. Pieter Baalbergen en Klaus Hempfling zijn hierin inspiratiebronnen voor Natascha.

Ze werkt nauw samen met collega's die vanuit dezelfde uitgangspunten denken en werken. Het holistische, integratieve, complementaire denken waarbij het paard en zijn gezondheid centraal staat.

Via haar bedrijf Blauwe Hengst, geeft Natascha diverse opleidingen en themadagen op het gebied van Lymfedrainage en voeding. Daarnaast consulteert en behandelt ze paarden op het gebied van voeding.

Achtergrond en opleidingen: HBO TVW, Orthomoleculair kPNI therapeut, Fytotherapie, Medische biologie, Manuele Lymfe Drainage, Reiki, Gemmo Therapie, Voedingsleer, Manuele Lymfe Drainage am Pferd van Prof. Dr. Berens von Rautenfeld, Emotioneel Lichaamswerk, Nei, NLP, Equilibre trainer, Medical Taping (Sören Heinbokel), Celzouttherapie voor dieren (Silverlinde), Anatomie en palpatie, Biomechanica, diverse Dissecties (Sharon May Davis), Systemisch sjamanistisch werken met paarden (Kifungo), teamlid Dissecties Equine Studies.

Hier kan je zien wanneer Natascha aanwezig is.

logo stal mireille small
Mireille den Hoed

Revalidatietrainer & Instructeur Klassieke Dressuur


Plagweg 16 - 7399 RN - Empe 
Tel: +31 (0)6 - 24 09 54 82 | info@stalmireille.nl

 CRKBO Instelling CRKBO Instelling sbb beeldmerk